Бекстрийт бойс отново заедно

by admin

Кевин Ричардсън, петият член на американската бой банда Бекстрийт бойс, официално обяви завръщането си в групата, след като я напусна през юни 2006 г. Тогава той се раздели с момчетата, като заяви желанието си да преследва други интереси и да „започне следваща глава в книгата на живота си”. След това Кев се оттегли, като обаче се появяваше на някои от концертите на бандата.

Сега, 6 години по-късно, Бекстрийт бойс се завръщат в пълен състав. На съвместното си шоу с New Kids On The Block в Англия, момчетата обявиха, че планират следващия си албум, работата по който ще започне през юли тази година. За да бъде радостта на феновете пълна, Брайън Литрел заяви, „И още нещо – Кевин се завръща”. Новината взриви публиката на Лондонската 02 Арена.

След като отпаднаха още на първия кръг от момчетата от Westlife в организирания от MTV турнир „Битката на бой бандите”, Бекстрийт бойс явно са решени да си върнат позициите на музикалната сцена. Те обявиха също така намерението си да организират съвместно турне с друг отпаднал участник в турнира – New Kids On The Block.

Но новините за момчетата не спират до тук. В социалната мрежа Twitter друг член на бандата – Ей Джей Маклийн, сподели видео съобщение към своите фенове, обявявайки факта, че със съпругата си Рошел очакват първото си дете.