Ретро фантазия в “Rumours”

by admin

Ретро стайлинга има най-различни проявления – като се започне от роклите с непрекъснато променящ се силует от 60-те години на миналия век и се стигне до необичайно ярките сюрреалистични принтове от средата на 80-те. Ретро визията притежава някакво магнетично очарование, независимо дали се отнася за коли, приспособления, облекло или гримове.

Румънското издание на списание “Rumours” пренася ретро излъчването в спалнята, но не като модно, по-скоро като естетично усещане за лайфстайл. Посланието в уводната статия е повече от ясно – способността на жената да прикове сексуалното внимание.

Традиционно прозрачното дамско бельо и изящните копринени рокли пресъздават чувствената страна на представителките на нежния пол. В сценария на провокативната фотосесия обаче акцентът се поставя върху доминиращата роля роля на жената, върху нейното силно и неумолимо „Аз”. Умението й да съблазнява (дори и с дантелени заешки уши) разкрива кой командва в спалнята. Тюл и фина дантела примамват окото с прелъстително ретро очарование. Моделът Mirela Balan е повече от изкусителна и несъмнено привлича погледите, приседнала върху антична златна кушетка.

Една специфична ретро фантазия, уловена от фотообектива на Stefan Dani, която всеки би могъл да интерпретира по свой собствен начин.