Fedde Le Grand на 5-ти май в Yalta Club

by admin

На 5-ти май Yalta Club ще посрещне един от любимите диджеи на българската публика – Fedde Le Grand. Неговата визита у нас се осъществява с подкрепата на adidas, които през 2012 г. празнуват 40-годишнината от представянето на фирменото си лого.

Fedde Le Grand бе част от Solar Summer Festival миналото лято и доказа, че неслучайно присъствието му се асоциира с идеята за грандиозно парти. Поради тази причина, гостуването му тази пролет се очаква с огромно нетърпение от феновете на електронната музика.

2011 г. бе повече от успешна за изпълнителя. По време на провелата се през март в Маями Winter Music Conference, той бе отличен с две много престижни награди. International Dance Music Awards му връчиха приза за „Най-добър ремикс” за супер хита “Paradise”, а Beatport за „Най-добър техно трак” за сингъла, издаден с Toolroom Records – „Metrum”. По всичко личи, че 2012 г. ще е не по-малко ползотворна за Fedde Le Grand, особено след като последното му парче “Turn It” вече щурмува класациите.

Билети за събитието можете да намерите в мрежите на eventim.bg и ticketstream.bg.

Стотици българи от цялата страна са изпратили звуци, които да бъдат включени в нестандартното парче. Сред най интересните предложения са кукуригащ петел, перфоратор на трамвай, преминаваща каруца, потропване на токчета и още много други. Събрани са над 800 записи на всевъзможни звуци.

Кои от тях, обаче, ще попаднат в парчето, ще реши DJ Marten. Той вече миксира селектираните звуци, за да ги превърне в ритмична мелодия.

Припомняме ви, че за специалното J&B събитие у нас пристигат френското DJ дуо Cassius и пионерите в брейкбийта – британците Plump DJs.

Билети можете да закупите в мрежата на Iventim. Цената им е 20 лв., а в деня на събитието ще се продават по 30 лв.